Sök

2017-04-12

Vårig påskbuffé

Påskbuffé

Förra vecka serverades det en vårig Påskbuffé på Bockstensskolan.

Nu är äntligen våren här och idag har vi serverat en härlig vårlig påskbuffé. Efter en diskussion med övrig personal på skolan kom vi fram till att vi skulle göra en lite fräschare påskbuffé än den traditionella som vi brukar göra. Skillnaden på denna och en traditionell är att vi plockade bort prinskorv och Janssons frestelse och ersätta detta med marinerad kyckling, potatissallad, potatisgratäng och omelett.
På menyn stod bland annat:

Löksill
Senapssill
Blåbär- och rosmarinsill
Örtsill med rosépeppar
Ägg
Laxmousse
Två sorters marinerad kyckling
Potatissallad
Potatisgratäng
Köttbullar
Omelett med stuvad spenat
Olika sallader
Vegetariska alternativ

En härlig buffé som vi hoppas inspirerar er nu till påskhelgen!

Glad Påsk önskar Bockstenskolan

 

Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Sophia Ånhed
Kommentarer
  1. ann-sofie gunnarsson
    Vilken härlig vårbuffe:) Ser kanongott ut!
    # 1
    torsdag, 13 april kl. 14:45
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen