Sök

2017-02-17

Sebastien Boudet

bakning

bakning

Förra vecka var bagaren Sebastien Boudet på besök i Varberg för att baka surdegsbröd med personalen.

Många kök har redan tidigare bakat bröd till soppdagarna men nu var det dags för att bli lite inspirerade av Sebastien Boudets passion för surdegsbröd. I två dagar höll han kurs för 14 deltagare där allt från säd till malning, sätta surdeg och baka gicks igenom.

Två härliga inspirerande dagar fyllda med tips och trick blev det!

Toppendagar blev utlåtandet!

Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Sophia Ånhed
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen