varningsikon

2020-04-01

Information med anledning av corona/covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2016-09-26

Knyta nya kontakter

En träff för matkreatörer i Halland.

Bild lånad från Falkenbergs skafferi

Söndagen den 11 september deltog Sophia Ånhed, verksamhetsutvecklare mot måltider och Linda Svensson, TF Enhetschef i den Stora Matträffen i Falkenberg. Det var Region Halland tillsammans med Destination Falkenberg som anordnade dagen och Falkenbergs Skafferi stod som värdar. Inbjudna var alla som arbetar inom offentliga måltider, som producent, förädlare, distributör, restauratör, kreatör eller på andra sätt är engagerad inom mat och dryck i Halland med omnejd.

Syftet var att ge chans att mötas och verkligen prata med nya och gamla vänner i branschen, få kunskap och konkreta verktyg att utveckla den egna verksamheter och få inspiration att göra ännu mer tillsammans. Hur kan vi bli ännu bättre på att samarbeta mellan kommungränser och mellan företag inom olika matområden?

En inspirerande dag med många trevliga möten, god närproducerad mat och nya tankar om samarbeten. Fortsättning följer!Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Ikon för att visa att användarbild saknas
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen