varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-10-17

Förbättringsarbete & kreativt kaos

Påsk1

När det är dagar som ska uppmärksammas (temadagar) blir man ju lite x-tra taggad och idéerna börjar poppa runt i våra huvuden. å vi går ”all in”!

Mickelmäss/Vegetarisk skördefest var en av dessa dagar då vi kanske gick ”lite” över gränsen av vad vi egentligen hinner med. Men va då, det är ju fredag, ungarna blir ju så himla nöjda och glada. Vi kör på!

Va det verkligen värt det? Klart det va!! :)

Så vad gjorde vi då? Jo vi tänkte som så: Ungar gillar ju pizza å pannkakor. Vi gör ”Gröna” pizzor och plättar!! Och så blev det. Skogspizzor, skördepizzor, blomkålspizzor, grönsaksplättar rotfruktsgratänger, å massa annat grönt och skönt! kallt å varmt! Varför inte ge dom lite skogsbär på toppen vi ändå håller på?!

När man sätter sig ner efter en sån servering, trötta och ömma i kroppen men benen fulla av spring, tänker man inte ”Aldrig mer”! Nä! man tänker: hur gör vi nästa gång? Kan vi ändra på något för att det ska flyta på och vi inte blir så himla trötta och ömma i fötterna!! :)

Hälsar Påskberget

grönt12

Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Sophia Ånhed
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen