varningsikon

2020-04-01

Information med anledning av corona/covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2016-12-05

Bondens dag på Ekekullen

Ekekullen meny

Då var det dags för Bondens dag på Ekekullen. Maten serveras till de närliggande skolorna och förskolorna i området som Rolfstorp, Skällinge, Valinge, Göthriks och Trönninge.

På bilden ser ni tavlan vi skriver för eleverna och dagcentralen som kommer och äter hos oss. Vi skickade även ut Meny till våra mottagningskök och satte upp i matsalen vart vi beställde råvaror i från.

I matsalen pyntade vi lite med färska grönsaker, broschyrer från Ragnarssons gård i Tvååker så eleverna och våra matgäster  upp märksammade att vi hade en speciell dag. Vi tog även bort våran kalla  salladsbuffé, ersatte den  varma rostade rotfrukter och ugnsbakad vitkål.

Serveringen

Till våra pensionärer serverade vi kalvdans som många utav dom minns från barndomen.
Mycket uppskattat!

Hälsar kost och städ personal på Ekekullen

 

Källsjö

Om författaren

Sophia Ånhed arbetar som verksamhetsutvecklare på Varbergs kommuns kost- och städenhet.

Sophia Ånhed
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentar


Måltidsbloggen

Här berättar vi om arbetet bakom alla måltider som dagligen serveras inom kommunen. Till matgäster i hela åldersspannet mellan 0 till 100! Genom måltidsbloggen kommer du att kunna följa vad som händer på planeringskontoret, i köken, själva måltidsupplevelsen och annat som pågår i vår vardag.

Till måltidsbloggens startsida.

ikon

Senaste inläggen