varningsikon

2020-12-14

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten beslutat om nationella allmänna råd från den 14 december 2020. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Politiker i Varbergs kommun

I Varberg har drygt 200 av kommunens invånare politiska uppdrag i nämnder, styrelser, råd och grupper. Tre av dessa är heltidsengagerade politiker. Övriga är politiker på sin fritid.

Politikerna representerar de partier som kommunens invånare röstar fram vart fjärde år. De styr kommunen genom att sitta i olika nämnder, styrelser och råd.

Politikerna fattar de avgörande besluten om vad som ska göras i kommunen och lägger till exempel förslag på förändringar och förbättringar.

Du kan kontakta en politiker om du vill diskutera något eller har en fråga. I förtroendemannaregistretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du kontaktuppgifter till politikerna och information om vilka förtroendeuppdrag de har.

Politiska partier

I rubriken Länkar, längre ner på denna sida, finns de politiska partiernas webbplatser. Länkarna går direkt till de olika partiernas avdelningar som finns i Varberg.

ikon

Kontakta oss

Kommunkansliet

0340-880 00

ks@varberg.se

Självservice & blanketter