varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Kartor och geografisk information, GIS

I vår digitala karta, Varbergskartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka och ta del av information från kommunens verksamheter, exempelvis detaljplaner, skolor, parkeringar, drönar- och snedbilder. I sökfältet kan du söka på adress, fastighetsbeteckning eller detaljplanenummer. För att komma till kartan, så klickar du på kartbilden eller på länken ovan. 

Exemepelbild på Varbergskartan

Du kan själv tända och släcka olika lager med information efter önskemål. Genom att klicka på ikonerna som visas i kartan får du information om varje objekt. Det finns möjlighet att skapa egna bokmärken, visa koordinater och hitta olika vägbeskrivningar. Du kan också dela med dig av informationen i kartan genom att skapa en egen PDF med önskat utseende eller skapa länk direkt till kartan med vald zoomning och tända lager.

Kartans information bygger på insamlade data från kommunens verksamheter samt olika myndigheter. Respektive verksamhet och myndighet ansvarar för att information kopplad till det egna verksamhetsområdet är korrekt och aktuell. Stadsbyggnadskontoret tar inte ansvar för skada eller annan olägenhet som kan uppstå till följd av användandet av geodata i kartan, för sig eller tillsammans med annan information.

Varbergs historiska fönster

Tjänsten Varbergs historiska fönsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster innehåller historiska och nya kartor och flygfoton över Varbergs kommun. Här kan du se hur landskapet har förändrats, hur ditt grannskap såg ut när du föddes eller utforska ”gårdagens Varberg”. Du kan jämföra flygfoton och kartor på tre olika sätt, med hjälp av kartspionen, svajp eller sida-vid-sida.

Kartbild över Varberg
ikon

Kontakta oss

Varberg direkt (kontaktcenter) 

Norra Vallgatan 14
0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se


Öppettider:
Måndag-onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-16.00


Stadsbyggnadskontoret

bn@varberg.se

Avdelningen geografisk information

gis@varberg.se

Självservice & blanketter