varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Så växer Varberg

Visualisering av kajstråket vid Västerport

Varberg är en attraktiv plats och många vill bo, semestra och starta företag här. Befolkningen har ökat stadigt i sex decennier och kommunen förändras och utvecklas hela tiden. Tillsammans skapar vi framtidens Varberg!

Ett Varberg för alla - 80 000 invånare år 2030

Varbergs befolkning är van vid tillväxt och Varbergs kommun tar ansvar för att hela kommunen ska växa på ett målmedvetet och planerat sätt, med hållbarhet i fokus. Tillväxt möjliggör ett samhälle med bra service, ett väl fungerande skyddsnät och ett stort utbud av till exempel handel, kultur och evenemang. En kommun som växer blir därför mer attraktiv som plats att bo, arbeta och starta företag på, och även att besöka. 

Genom att växa kan vi helt enkelt skapa ett bättre samhälle - ett roligare, intressantare och mer attraktivt Varberg, både för invånare, näringsliv och besökare. På vår temawebb Varberg växer kan du läsa mer om hur hela Varberg växer i riktning mot prognosen 80 000 invånare år 2030.

Illustrationen på sidan är en inspirationsbild av det nya kajstråket i Västerport (illustration: Made-up).

ikon

Kontakta oss

Personalkontoret

Självservice & blanketter