varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Nyhetsbrev för projekt Varbergstunneln och trafiken

Visualisering av tågspåret som leder in till stationsområdet i Varberg

Illustration: Abako

Välkommen till nyhetsbrevet som ger dig senaste nytt om projekt Varbergstunneln och trafikförändringar i centrum!

Vill du prenumerera? Anmäl dig i formuläret nedan så får du ett e-postmeddelande när ett nytt nyhetsbrev publiceras här.

Tips! Vill du se hur arbetet med service- och bergtunneln fortskrider? Kolla in Varbergskartan! Länk till annan webbplats.

Hantera prenumeration

 

Genom att skicka in din e-postadress ger du ditt samtycke till att kommunstyrelsens förvaltning i Varberg behandlar ditt namn och e-postadress. Informationen samlas in av stadsutvecklingsprojektet som hör till samhällsutvecklingskontoret. Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig och kan kontaktas på ks@varberg.se 0340-880 00.

Dina uppgifter kommer bara att lagras under den tid de behövs för denna behandling. Du kan när som helst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som finns om dig eller för att begära rättelse eller överföring av dina personuppgifter. Du kan alltid återkalla ditt samtycke och dina personuppgifter kommer då att raderas. Kontakta i så fall kommunikatör Anna Beuerman på 072-157 98 10 eller mejla till anna.beuerman@varberg.se.Du kan också kontakta vårt dataskyddsombud på dataskyddsombud@varberg.se.

Mer information om hur Varbergs kommun tillämpar den nya dataskyddsförordningen hittar du på https://www.varberg.se/personuppgifter

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter