varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Välkommen till Varbergskartan

I Varbergskartanlänk till annan webbplats kan du söka och ta del av olika typer av samhällsinformation. Det kan handla om allt ifrån att få en överblick över kommunens detaljplaner, till var skolor, parkeringar och offentliga toaletter är placerade. I sökfältet kan du söka på adress eller fastighetsbeteckning. För att komma till kartan, så klickar du på kartbilden eller på länken ovan.

Kartbild över delar av Varbergs kommun

Ny version av varbergskartan

Den digitala Varbergskartan har utvecklats och har ett bredare innehåll och fler funktioner.
Nu kan du till exempel markera viktig information med ”bokmärken” eller låta kartan visa din position och få en vägbeskrivning. Kartan har också fått en modernare design och blivit mer användarvänlig så att du lätt kan använda den i både dator, mobil och på läsplatta.

Varbergskartan – ett flexibelt verktyg

Varbergskartan erbjuder information från kommunens verksamheter. Informationen visas i lager mot en bakgrund av Lantmäteriets topografiska karta. Du kan själv tända och släcka olika lager efter önskemål. Du kan också klicka på ikonerna som visas i kartan för att få information om varje objekt.

I Varbergskartan kan du skapa egna bokmärken, visa koordinater och hitta olika vägbeskrivningar. Du kan enkelt dela med dig av informationen i kartan genom att skapa en egen PDF med önskat utseende eller skapa länk direkt till kartan med vald zoomning och tända lager.

Kartans information och gränsdragningar bygger på insamlade data från kommunens verksamheter samt olika myndigheter. Respektive verksamhet och myndighet ansvarar för att information kopplad till det egna verksamhetsområdet är korrekt och aktuell.

Stadsbyggnadskontoret tar inte ansvar för skada eller annan olägenhet som kan uppstå till följd av användandet av geodata i kartan, för sig eller tillsammans med annan information.

ikon

Kontakta oss

Avdelningen geografisk information

Östra Långgatan 14

gis@varberg.se

Öppettider

Måndag 9-12 och 13.30-16

Tisdag-onsdag 9-12

Torsdag 9-12 och 13.30-18

Fredag 9-12

Med reservation för helgdagar

 

Varberg direkt

0340-880 00

 

ikon

Självservice & blanketter