varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Energi och uppvärmning

Att eftersträva en minskad energianvändning är viktigt av såväl ekonomiska som miljömässiga skäl. På följande sidor kan du läsa om kommunens energiarbete, hur vi kan hjälpa dig och vad du själv kan göra för att minska din klimatpåverkan och energiförbrukning.

Samhällsutvecklingskontoret på kommunstyrelsens förvaltning ansvarar för energi- och klimatrådgivning. Här kan du läsa mer om elavtal, egen elproduktion från solen, uppvärmning i villan, fjärrvärme och kommunens energiplanering.

Kommunens energibolag, Varberg Energi ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, arbetar med bland annat elförsäljning, elnät och fjärrvärme.

Besök även Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som verkar för en effektiv och hållbar energianvändning och en kostnadseffektiv svensk energiförsörjning.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter