varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Energi och uppvärmning

Att eftersträva en minskad energianvändning är viktigt av såväl ekonomiska som miljömässiga skäl. På följande sidor kan du läsa om kommunens energiarbete, hur vi kan hjälpa dig och vad du själv kan göra för att minska din klimatpåverkan och energiförbrukning.

Samhällsutvecklingskontoret på kommunstyrelsens förvaltning ansvarar för energi- och klimatrådgivning. Här kan du läsa mer om vindkraftsplaner i kommunen, egen elproduktion från sol och vind, uppvärmning i villan, fjärrvärme och kommunens energiplanering.

Kommunens energibolag, Varberg Energi ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, arbetar med bland annat elförsäljning, elnät och fjärrvärme.

Besök även Energimyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som verkar för en effektiv och hållbar energianvändning och en kostnadseffektiv svensk energiförsörjning.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter