varningsikon

2018-08-13 07.56

Fortsatt eldningsförbud i Varbergs kommun

Eldningsförbudet ligger fortfarande kvar i Varbergs kommun. Från klockan 12:00 måndagen den 13 augusti är det fortsatt förbjudet att elda utomhus men det är okej att grilla på tomtmark och inom restaurangområde med släckutrustning till hands.

Läs mer

Sök

Om Pedagog Varberg

Kristofer Karlsson, lärare på Bosgårdsskolan

Foto:Hidvi

Pedagog Varberg är Varbergs kommuns mötesplats för pedagoger.

Det mest intressanta och utvecklande innehållet på Pedagog Varberg skapas i det dagliga pedagogiska arbetet. Det här är mötesplatsen där pedagoger delar med sig och inspirerar med hjälp av sina arbeten.

Lyft fram det pedagogiska arbetet

Via nyheterna på Pedagog Varberg uppmärksammas vad som händer i verksamheten och där kan alla dela med sig av hur man själv eller kollegor arbetar. Tipsa genom att fylla i formuläret. Förslaget skickas till redaktionen som sedan tar kontakt med avsändaren.

Följ oss på Facebook

Via Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster går det att följa nyheter som publiceras på Pedagog Varberg.  

Ange en e-postadress eller ett telefonnummer som vi kan nå dig på under arbetstid

Beskriv kort vad du vill uppmärksamma eller berätta.

Särskilt samtycke för publicering av foto och film

Med tanke på GDPR, den nya dataskyddsförordningen, så kommer nya samtyckesblanketter för publicering av foto och film av barn och elever att ersätta de gamla. Så fort dessa är klara kommer de att finnas tillgängliga här på Pedagog Varberg.

Redaktion för Pedagog Varberg

Redaktionen tar tacksamt emot förslag, synpunkter, önskemål eller frågor om Pedagog Varberg. Redaktionen nås via pedagogvarberg@varberg.se.

Maria Wirén
Frida Eckegren Serholt
Frida Ljungkvist
Viktoria Struxsjö

ikon

Kontakta oss

Redaktionen för Pedagog Varberg

ikon

Självservice & blanketter