varningsikon

2018-05-22 16.24

Eldningsförbud i Varbergs kommun  

Från och med den 23 maj klockan 08:00 råder det eldningsförbud i Varbergs och Falkenbergs kommuner. Det varma vädret har gjort att det är mycket torrt i skog och mark och spridningsrisken vid en eventuell brand är stor. Eldningsförbudet gäller tillsvidare.

Läs mer

Sök

Tempus

Tempus är ett verktyg för närvaroregistrering speciellt utformat för förskola och fritidsverksamhet. Tempus hjälper vårdnadshavare och personal att registrera scheman och hantera barnens närvaro.

Tempus gör det enkelt för föräldrarna att sätta scheman hemifrån via dator eller smartphone, dygnet runt. Genom Tempus är det lättare att skicka meddelanden om barnens frånvaro eller vem som hämtar barnet, då

Tempus gör det möjligt för både avdelningens personal och den administrativa enheten att få direkt tillgång till denna information. Tempus visar vårdnadshavare bland annat när barnet anlänt om det åker själv till fritids, och ger dessutom en verklig överblick av hur mycket tid barnet är på förskolan.

När barnet kommer till skolan på morgonen nuddas barnet in på en pekskärm. Närvaron sparas på Tempus direkt och blir synlig för vårdnadshavare, personal och administration. När det är dags att gå hem nuddas barnet ut på samma sätt.

Så här når du Tempus

Vårdnadshavare: www.tempushome.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Personal och administratör: Tempus Admin tempusinfo.se/logga-in, klicka på Tempus Admin

Hjälp och support

Manualer, rollbeskrivning, information till vårdnadshavare mm i Tempus hittar du här!

För frågor om Tempus kontakta Tempus på:
Tel: 0953-499 009
Mail: support@tempusinfo.se

Gäller det ditt konto i Tempus, kontakta din lokala skoladministratör.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter