Sök

Tempus

Tempus är ett verktyg för närvaroregistrering speciellt utformat för förskola och fritidsverksamhet. Tempus hjälper vårdnadshavare och personal att registrera scheman och hantera barnens närvaro.

Tempus gör det enkelt för föräldrarna att sätta scheman hemifrån via dator eller smartphone, dygnet runt. Genom Tempus är det lättare att skicka meddelanden om barnens frånvaro eller vem som hämtar barnet, då Tempus gör det möjligt för både avdelningens personal och den administrativa enheten att få direkt tillgång till denna information.

När barnet kommer till förskolan eller skolan på morgonen nuddas barnet in på en pekskärm. Närvaron sparas på Tempus direkt och blir synlig för vårdnadshavare, personal och administration. När det är dags att gå hem nuddas barnet ut på samma sätt.

Tempus visar vårdnadshavare bland annat när barnet anlänt, om det går själv till fritids, och ger dessutom en verklig överblick av hur mycket tid barnet är där.

Så här når du Tempus

Personal och administratör: Tempus Admin tempusinfo.se/logga-in, klicka på Tempus Admin. Har du inget konto, kontkta din lokala skoladministratör.

Hjälp och support

Manualer, rollbeskrivning, guide för personal m.m. i Tempus hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster För att nå informationen behöver du logga in.

För frågor om Tempus kontakta Tempus på:
Tel: 0953-499 009
Mail: support@tempusinfo.se

 

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter