Sök

Skola 24

I Varbergs kommun används det webbaserade systemet Skola24 för att hantera närvaro och den individuella utvecklingsplanen för alla elever i kommunal grundskola. Vårdnadshavare kan via webben ta del av aktuell närvaro samt den framåtsyftande plan som upprättas vid utvecklingssamtalet.

Genom Skola24 kan vårdnadshavare:

  • Ta del av schema för sitt/sina barns lektioner.
  • Ta del av frånvaro och göra frånvaroanmälningar.
  • Få ut en grafisk översikt kopplad till elevens frånvaro.
  • Ta del av den individuella utvecklingsplanen.
  • Få ut en klasslista
  • Använda Skola24 MobilApp för att bl.a. ta del av schema samt göra frånvaroanmälningar.

Så kommer du åt Skola 24

Som vårdnadshavare får du en aktiveringskod till Skola24 från barnets skola, antingen som ett e-postmeddelande eller i pappersform. För att ett sådant e-postmeddelande ska kunna skickas måste skolan ha vårdnadshavarens riktiga e-postadress. Vårdnadshavare kan sedan välja sina inloggningsuppgifter. Du kan antingen logga in på Skola24 via webbenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på eller via Skola24 Mobilapp.

Glömt inloggningsuppgifter

Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du på https://varberg.skola24.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster välja ”Jag har glömt mina användaruppgifter”. Ett e-postmeddelande skickas till den e-postadress som finns i Skola24 med instruktioner om hur du återställer dina inloggningsuppgifter.

Anmäl frånvaro för elev

Vårdnadshavare frånvaroanmäler sitt barn på något av följande sätt.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter