Sök

Information kring veckans aktiviteter - Familjens Hus

Här kan du läsa mer kring de aktiviteter som vi på Familjens hus ordnar.


Karlbergs lekplats, Vitsippestigen

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Vi äter tillsammans medhavt mellanmål. Ta med något att sitta på. Sångsamlingen startar ca 10:15.

Stättared 4H gård, utanför Veddige

Vi besöker Stättareds 4H gård som ligger utanför Veddige. Kl 9:00 ses vi där (30 kr för parkering) Vi hälsar på djuren, njuter av naturen och äter medhavt mellanmål. För familjer med barn 0-6 år.

Svarta Havet, Brunnsbergsskogen

Vi ser oss runt i Brunnsbergsskogen, men samlingsplats vid Svarta Havet. Det finns en sagostig om man vill gå. Vi tar med något som barnen kan få mata änderna med. Vi äter medhavt mellanmål och sjunger tillsammans. Ta med något att sitta på! För familjer med barn 0-6 år

Håstens lekplats, Simhallen

En ganska ny lekplats vid Ishallen och Simhallen på Håsten. Vi äter medhavt mellanmål och sjunger tillsammans. Ta med något att sitta på! För familjer med barn 0-6 år.

Gröna Lådans kolonilott vid Bocksten

Anmälan på telefon 0709-822025 till denna aktivitet! Begränsat antal! Vi går tillsammans från Familjens Hus kl 9:15 till Gröna Lådans kolonilott på Bocksten. Där sjunger vi tillsammans. Vi ser oss omring i deras kolonilott. Medtag eget mellanmål samt något att sitta på! För familjer och barn 0-6 år.

Barnvagnspromenad

För familjer med barn 0-2 år. Vi går tillsammans kl 13:30 från Familjens Hus (vid ingången) en barnvagnspromenad i närområdet. Medtag eget mellanmål samt något att sitta på vid bra väder.

Getteröns lekplats, 5:e vik

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Vi äter tillsammans medhavt mellanmål. Ta med något att sitta på. Sångsamlingen startar ca 10:15.

Naturum, Getterövägen

För familjer och barn 0-6 år. Vi tittar på fågel och fjärilslivet i naturen. Det surrar i bigården och man kan kika in i Floras trädgård. Vi äter tillsammans medhavt mellanmål eller om ni vill köpa något på cafe Kvittra. Vi har en sångsamling efter det.

Lugnets lekplats, Kastanjevägen

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Vi äter tillsammans medhavt mellanmål. Ta med något att sitta på. Sångsamlingen startar ca 10:15.

Växtkraft, Träslövsgården

För familjer med barn 0-6 år. Barnen kan få åka en tur med häst & vagn samt rida för en kostnad av 50:-/barn. Vi är tillsammans i en härlig och lantlig miljö med hönor och hästar. Vi äter medhavt mellanmål och sjunger tillsammans. Växtkraft är en ideell förening i hållbar utveckling . De värnar om naturnära, miljövänlig kultur för människor i alla åldrar. Verkar för människans och medlemmars psykiska- och fysiska hälsa genom naturnära upplevelser. (Nedregårdsvägen 7)

Nyhems lekplats, Fågelvägen

För familjer med barn 0-6 år. Det finns två ingångar till lekplatsen som ligger lite dold mellan husen. En ingång från Fågelvägen samt en från Östra vägen. Vi tar med oss sandleksaker, bollar mm. Medtag eget mellanmål samt filt att sitta på. Vi sjunger tillsammans ca kl 10:15.

Föranmälda hand/fotavtryck

Du har möjlighet att göra ett avtryck i porslinsgips som kostar 50 kr. Ring för att boka tid på 0709-822025 (begränsat antal platser)

Getakärrs lekplats, vid Polisen

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Vi äter mellanmål tillsammans och sjunger vid ca kl 10:15. Ta med något att sitta på!

Båten vid Solviken

För familjer med barn 0-6 år. Vi träffas vid Båten ( Norra Apelviken) som ligger bredvid Solviken. Vi tar med sandleksaker mm. Medtag eget mellanmål samt något att sitta på! Vi sjunger tillasmmans vid ca klockan 10:15.


Vår gård och hand/fot avtryck

För familjer med barn 0-3 år. Ni kan ringa och anmäla er , 0709-822025 om ni vill att ert barn ska göra hand/fotavtryck i porslinsgips (50 kr/tavla). Vi är på vår gård på baksidan och leker i sandlådan, sjunger tillsammans. Medtag eget mellanmål samt filt att sitta på.

Tvååker, Stenens lekplats

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Ni tar med mellanmål samt något att sitta på! Vi har en sångsamling vid ca kl. 10:15.

Träslövsläge, Musselvägens lekplats

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Ni tar med mellanmål samt något att sitta på! Vi har en sångsamling vid ca kl. 14:15.

Erlandsgårdens lekplats

För familjer med barn 0-6 år. Lekplatsen ligger i Träslöv, innanför Erlandsgatan. Vi tar med sandleksaker, bollar mm. Ni tar med mellanmål samt något att sitta på! Vi har en sångsamling vid ca kl: 14:15.

Trönningenäs lekplats, Travvägen

För familjer med barn 0-6 år. Vi tar med sandleksaker och boll. Ni tar med mellanmål och filt att sitta på. Vi sjunger tillsammans vid ca 10:15.

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Agneta Carlstein Abrahamsson, Förskollärare

Liselotte Ragnarsson, Förskollärare

Telefon 0709-822025, 0737-162387

Självservice & blanketter