Sök

Badvakt


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Inom Kultur- och fritidsförvaltningen har vi bl.a. ansvar för våra bad- och simanläggningar i Varberg och Veddige. På sommaren öppnar vi upp Simstadion, vår fantastiska badanläggning som består av bl.a. hopptorn och en 50 metersbassäng med uppvärmt havsvatten. Nu söker vi badvakter till sommaren 2020. Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med övrig personal inom enheten badanläggningar. Du arbetar främst med att se till att vår verksamhet lever upp till de förväntningar våra badgäster har. I ansvaret som badvakt ansvarar du för våra kunders säkerhet, badmiljö och vattenkvalité. Du säkerställer också att följa verksamhetens rutiner och mål. Du kommer tillsammans med övrig personal sköta lokalvården av våra anläggningar.

Kvalifikationer

Du är utbildad poollivräddare och uppfyller kunskapskraven motsvarande Guldbojen. Arbetet innebär mycket kundkontakt och service vilket ställer krav på att du som person är serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Samtidigt har du god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och har god kommunikationsförmåga. Du har också god vattenvana och kan livrädda på djupt vatten (dyka 3,8 m), du trivs med arbete både på land och i vatten. Tidigare erfarenhet av badbevakning, vattengympainstruktör, arbete i reception/café ses som meriterande.


Övrigt

Totala antalet tjänster kan variera. Arbetstid: Schema Rekrytering kommer att ske löpande. Kontakt: Januari: Mari Hagborg-Lorentzon, 0768-998263, mari.hagborg.lorentzon@varberg.se Februari: Olof Johansson, 0705-329010, olof.johansson@varberg.se Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-28

Referensnummer: A923943


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde:


Upplysningar

Mari Hagborg-Lorentzon , Avdelningschef Fritid

Telefon: 076-899 82 63


Olof Johansson, Enhetchef, badanläggningar

Telefon: 070-532 90 10


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter