Sök

Supporttekniker


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? IT-avdelningen är en intäktsfinansierad del av Serviceförvaltningen, som säljer tjänster till kommunens alla förvaltningar. IT-avdelningen ansvarar för strategiska tjänster för digital utveckling, för förvaltning och beställarkompetens av digitala tjänster och för drift av kommunens IT-miljö. IT-avdelningen söker nu en Supporttekniker för tillsvidare anställning


Arbetsuppgifter

Du ingår i en enhet på IT-avdelningen som har till uppgift att ansvara för support samt drift och underhåll av kommunens digitala tjänster. Internservicegruppen stöttar alla anställda i Varbergs kommun och hanterar utöver traditionell It-support även felanmälan till vår fastighetsavdelning och skadeanmälan på bilar. Du kommer arbeta i vår Internservice med många olika typer av ärenden relaterat till hela serviceförvaltningen men främst till den digitala arbetsplatsen. Tjänsten är placerad både i front- och secondline.

Kvalifikationer

Som Supporttekniker i Varbergs kommun förväntas du vara engagerad och bidra till avdelningens utveckling. Vi söker dig som har minst en eftergymnasial utbildning och brinner för service. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete i Servicedesk och ärendehanteringssystem och en vana vid att arbeta processorienterat enligt ITIL. Du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad men har samtidigt en förmåga till helhetssyn. Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter framåt mot uppställda mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort samt goda kunskaper i svenska (både tal och skrift) är ett krav.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Ur jämställdhetssynpunkt vänder vi oss särskilt till kvinnliga sökande. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-14

Referensnummer: A928728


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Rosita Ahlstedt, Enhetschef IT

Telefon: 070-855 81 86


Fackliga kontaktpersoner

Vision exp. Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter