Sök

Ekonomibiträde


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker Ekonomibiträde till särskilt boende i Veddige.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifter ingår bl.a. tillreda samtliga måltider såsom lunch, kvällsmat, mellanmål och även en del bakning till 40 boende. Vidare ingår disk, egenkontroll för kök, beställning av varor. I lokalvården ingår städning av kök.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har livsmedelsutbildning på gymnasienivå eller det som värderas motsvarande. Du är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha god datavana. Körkort krävs.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-24

Referensnummer: Varbergs Omsorg 49/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidTjänst som enbart Ekonomibiträde är 50-60%, önskas det högre tjänstgöringsgrad innebär det omvårdnadsarbete.

Tillträde: Tillträde snarast.


Upplysningar

Krister Olsson, Enhetschef

Telefon: 070-8636483


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter