Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare Bumerangens fsk


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a; • Servering och disk • Beställning via elektronisk webbhandel • Städning • Hantera och köra städmaskiner • Servicetänk med kunder och personal i fokus

Kvalifikationer

Tjänsten delas mellan lokalvård och arbete i köket. Varannan vecka är det mer lokalvård då vi har ett roterande schema. Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och klarar av att arbeta självständigt. Vi har alltid service i fokus och det är viktigt att leverera en riktigt bra måltids- samt städupplevelse. Du kommer att arbeta nära våra kunder och delta aktivt i arbetat med förskolan. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer, gärna SRY eller PRYL utbildning. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.


Arbetsplatsbeskrivning

Kost & Städ söker två kombitjänster ekonomibiträde/lokalvård på heltid till Bumerangens förskola. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Bumerangens förskola är en sex avdelnings nybyggd förskola fördelat på två våningar med plats för totalt 120 barn. Förskolan har ett eget tillagningskök.


Övrigt


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-26

Referensnummer: A761298


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse


Upplysningar

Suzanne Persson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter