Sök

Varbergs Fastighets AB söker byggprojektledare


Om arbetsplatsen

Varberg växer - vill du vara med och bygga och utveckla staden tillsammans med oss? Vi söker dig som ser det inspirerande att leda ny-, till- och ombyggnader och som har fyllt din verktygslåda med mjuka värden så som samverkan, prestigelöshet och dialog. Vi är ett gott gäng, där skratt är mer regel än undantag. Du får omväxlande arbetsdagar med chans att vara kreativ och utvecklas i en av landets vackraste och snabbast växande landsdelar. Hos oss välkomnar vi dina idéer och tillsammans bygger vi en trevlig arbetsplats, alla är med och bidrar. Vårt uppdrag Vi ska medverka till utvecklingen av Varbergs kommun genom att bygga, utveckla och förvalta samhällsnyttiga och attraktiva fastigheter, samt bedriva parkeringsverksamhet genom våra parkeringshus. AHA står för Attraktiva, Hållbara och Affärsmässiga som är våra mål och beskriver hur vi ska arbeta, hur vi ska bemöta medarbetare, kunder, samarbetspartners, samt hur vi bidrar till att förverkliga Varbergs vision, att bli Västkustens kreativa mittpunkt.


Arbetsuppgifter

Vad får du hos oss? På VFAB får du arbeta i ett kunnigt, hjälpsamt och prestigelöst gäng där vi delar med oss av erfarenheter i framgång och motgång. Vi bryr oss om din utveckling och arbetar därför med utvecklingsplaner, med fokus på just din utveckling i bolaget. Att arbeta med utvecklingsplaner gynnar både dig som person, gruppen och företaget i stort. Exakt hur din resa kommer att se ut är mycket upp till dig själv och din initiativförmåga. Vad gör en byggprojektledare hos VFAB? Som byggprojektledare hos VFAB är du med och formar samhällsstrukturen i den stad vi arbetar i. Exempel på projekt som kan falla inom ramen för ditt uppdrag är; omsorgsboenden, förskolor, skolor, idrottsanläggningar, kulturfastigheter etc. Alla våra projekt är unika, förskolor, skolor mm byggs på nya platser och med nya utmaningar. Vårt fastighetsbestånd (Societen, Stadshotellet, Rådhuset m.fl.) utvecklar vi kontinuerligt och när det genomförs större renoveringar är vår projektavdelning inkopplad. Som byggprojektledare på VFAB är du med under hela resan i projekten, från förstudie till inflyttning. Du tar fram och presenterar beslutsunderlag och slutredovisning till vår beställare. Projektuppdragen kan komma både från VFAB internt och från kommunens förvaltning för samhällsutveckling. Gemensamt för alla projekt är att de bidrar till utvecklingen av Varberg och att förbättra vardagen för invånarna i Varberg. Tjänsten är underställd vår projektchef. Vill du läsa mer om våra pågående projekt och våra fastigheter är du välkommen att läsa mer på vår webbplats: https://www.varbergsfastighets.se/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot byggprojektledning/ byggproduktion eller byggteknik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från de senare skedena i byggprocessen t.ex. produktion eller byggledning. Du har en ekonomisk medvetenhet och förstår och tillämpar affärsmässiga principer i ditt arbete. Kunskap inom entreprenadjuridik och LOU är meriterande. En viktig del i projektledaruppdraget är att leda människor i olika situationer, varför ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga är något du känner igen dig i.


Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. Krav: B-körkort Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-11

Referensnummer: A909702


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde: Omgående.


Upplysningar

Jim Arvidsson, Projektchef

Telefon: 0340-50 60 33


Emelie Sjögren, HR-ansvarig

Telefon: 0340-50 60 04


Fackliga kontaktpersoner

Helene Treslow Tel: 0340-50 60 08


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter