Sök

Sommarjobb Receptionen Socialförvaltningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker Dig för arbete med förekommande administrativa arbetsuppgifter i receptionen på Uppdragsavdelningen. Receptionen är placerad i Monarkhuset, Birger Svenssons väg. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en organisation som har förändring och utveckling som tillstånd, där alla har ett gemensamt ansvar för att arbetet effektiviseras och vidareutvecklas. Receptionsarbetet ska i första hand rikta sig mot våra kunder men också medarbetare och enhetschefer på Uppdragsavdelningen. Du kommer i huvudsak att arbeta med receptionsarbete där kundfokus och ett gott bemötande är en viktig del. Viss posthantering förekommer samt att vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom administration och/eller service, socialt arbete eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig Vi ser kunskap om förvaltningens verksamhetssystem Procapita som meriterande. Arbetet kräver att Du är serviceinriktad, noggrann och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, i vilken god samarbetsförmåga och förmåga till struktur i arbetet är viktiga inslag. Vi ser också att Du är positiv och prestigelös


Övrigt

Varbergs kommun är sedan 2015 en rökfri arbetsplats. Inför denna annonsering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-07

Referensnummer: A929108


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Juni 2020. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


Upplysningar

Anneli Westling, Enhetschef

Telefon: 0340-887 98


Fackliga kontaktpersoner

Vision expedition Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter