varningsikon

2020-08-03 07.52

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Barnskötare, Snickerns förskola (blivande Stenens förskola)


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Snickerns förskola består idag av 4 avdelningar, ca 70-80 barn. I augusti 2021 kommer förskolan att flytta in i nybyggda förskolan Stenen i Tvååker. Stenens förskola kommer att ha plats för 160 barn.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare på Snickerns/Stenens förskola. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på våra utbildning, tillgängliga lärmiljöer, glädje och bemötande. På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med i arbetet för att vi ska nå vår målbild? Som barnskötare ska du tillsammans med förskollärare bidra till utbildning utifrån Skollagen och Läroplanen, Lpfö-18. Tillsammans med förskolläraren planerar, genomför, reflekterar och dokumenterar du utbildningen och undervisning.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av arbete i förskola och även kunskap och erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete i förskola (planera, genomföra, dokumentera och analysera utbildningen). Du som söker tjänsten ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, du ska vara genuint närvarande i ditt arbete med barnen och lyhörd för det de förmedlar. Du ska vara en pedagog som är engagerad, har en vilja att driva utvecklingsarbete, är flexibel, har intresse av att föra pedagogiska samtal, har en positiv syn på uppdraget som barnskötare och föra en öppen dialog med kollegorna om uppdraget. Vi söker dig som gillar utmaningar och vill vara med i jobbet att förbereda, starta och utveckla en ny förskola! Vi jobbar för att ge barnen utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Ange önskad sysselsättningsgrad i ansökan. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-07-26

Referensnummer: A963937


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDessa tjänster har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Linda Persson, Rektor

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter