Sök

Barnskötare, vikariepool, Team norr


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i vikariepoolen inom västra delen av Team Norr i en vikariepool bestående av 7 pedagoger. Du arbetar på 13 olika avdelningar vid ordinarie personals frånvaro. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 70% men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 45 minuters inställelsetid. Arbetet sker enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på våra lärmiljöer, barnens lärprocesser samt en hållbar förskola.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Vi söker dig som gillar utmaningar! Tillsammans med oss kommer du vara med och leta efter nya infallsvinklar och ett nytt spännande sätt att möta barnen i deras frågor. Vi jobbar också för att ge dem utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Körkort krävs. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Arbetsplatsbeskrivning

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Västra delen av Team Norr består av förskolorna Åskloster, Applagården, Stråvalla och Limabacka. Tillsammans har förskolorna 13 avdelningar. Vi som arbetar här lägger stor vikt vid ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill arbeta för ett gott samarbete och ta vara på varandras kompetens och erfarenhet.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-09

Referensnummer: A758725


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid / deltid70%

Tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse


Upplysningar

Annalina Nilsson, Förskolechef

Telefon: 076-6107533


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0708-827549


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter