Sök

Socialpedagog, Rolfstorps skola


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med 1-2 pedagoger i Flexteamet på Rolfstorps skola åk 7-9. Flexteamets roll är att stödja och underlätta undervisningen för elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller andra svårigheter. Genom samverkan och samarbete med skolans övriga personal medverkar du som socialpedagog till att erbjuda en tillgänglig lärmiljö för alla elever. Du kommer också att ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och andra externa kontakter.

Kvalifikationer

Socialpedagogexamen eller motsvarande social/pedagogisk högskoleutbildning. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med elever med neuropsykiatriska diagnoser är meriterande. Vi söker en person som är tydlig, empatisk, flexibel och har god samarbetsförmåga men även förmåga till självständigt arbete. Körkort och tillgång till egen bil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis.


Arbetsplatsbeskrivning

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-15

Referensnummer: A757510


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Deltid80-100%

Tillträde:


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor, Rolfstorp och Skällinge skola

Telefon: 070-5157257


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-15 17 378


Lärarnas riksförbund Tel: 072-151 73 92


Ulf Pellby, Akademikerförbundet SSR Tel: 0702-67 80 51


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter