Sök

Specialpedagog, Väröbackaskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Väröbackaskolan är en liten men växande skola. Skolan ligger i det lilla samhälle Väröbacka med böljande sädesfält omkring sig. Det är på bekvämt pendlingsavstånd från både Kungsbacka och Varberg. Det är en fantastisk skola med kunnig personal, fina elever och ett gott samarbete med vårdnadshavarna. På skolan finns en stor gemenskap och trivsel både bland personal och elever. Skolan har drygt 330 elever och har varit en F-3, 7-9 skola med två fritidshems avdelningar från och med höstterminen 2019 behåller vi våra 4: or och påbörjar utbyggnaden av vårt mellanstadium.


Arbetsuppgifter

Som specialpedagog på Väröbackaskolan arbetar du operativt på flera plan. Du är med och utvecklar vår flexavdelning, du handleder pedagoger och arbetar med att göra undervisning i klassrummet tillgänglig för alla elever. Du ingår i skolans elevhälsoteam. Du är stöd för lärare i skrivandet av åtgärdsprogram. Du håller kvalificerade samtal med lärare och arbetslag och deltar vid elevhälsomöten samt i möten med vårdnadshavare och elever. Du arbetar med skolans alla verksamheter klasserna F-9 och fritidshemmet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad specialpedagog. Du har fokus på elever i behov av särskilt stöd och arbetar med ett salutogent perspektiv och på ett hälsofrämjande och förebyggande sätt. Vi ser att du som söker arbetar för goda relationer med såväl pedagoger, elever som vårdnadshavare samt att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Du är bra på att handleda och att dokumentera. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-05

Referensnummer: A929041


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Ylva Erixon, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter