Sök

Kock, Ekekullens kök, vikariat


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Matlagning från grunden - Specialkosthantering - Desserter - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Servering och disk - Städning av kök och restaurang Arbete i andra kök förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost. - Erfarenhet av vegetarisk matlagning i storkök är meriterande. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. - HACCP-utbildning. - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B - Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara delaktig i utvecklingen av måltidsverksamheten i Varbergs kommun? Då kanske du är Kocken som vi söker! Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består i dag av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Kost och städavdelningen söker nu en kock till Ekekullens kök, vikariat


Övrigt

Vi tillämpar provanställning. Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-23

Referensnummer: A762330


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: eller enl överenskommelse


Upplysningar

Linda Svensson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter