Sök

Personlig assistent


Arbetsuppgifter

Jag är en kille på 21 år som bor i Varberg och söker en personlig assistent som kan arbeta hos mig omgående. För ca 10 år sedan fick jag en allvarlig sjukdom som medfört flera funktionshinder. Innan dess var jag fullt frisk och älskade att utöva vattensporter, slalom, hockey, fotboll, innebandy mm samt att vara med mina kompisar. Nu behöver jag din hjälp för att få så roligt som möjligt i min vardag då jag vill vara med mina kompisar och åka på olika aktiviteter. Hos mig är det nästan alltid 2 assistenter som jobbar samtidigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en idrottsintresserad kille i 20 års-åldern. Som personlig assistent är det viktigt att Du är glad, positiv, flexibel, initiativrik och kan fungera som en kompis. Du bör ha en lugn och trygg personlighet med stort hjärta för andra människor samt ha körkort. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och att du är idrottsintresserad, gärna med ett brinnande fotbollsintresse. Du som söker skall vara kille mellan 19-25 år enligt familjens önskemål. Anställning hos kund 50-100%. Övrig tid inom Varbergs Omsorg. Vikariat med stor chans till en tillsvidareanställning.


Arbetsplatsbeskrivning

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Heltid eller den tjänstgöringsgrad du önskar.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-14

Referensnummer: Varbergs Omsorg 14/18


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Annica Bengtsson, Enhetschef

Telefon: 072-3582767


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter