Sök

Simlärare / Badvakter


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i team med övriga medarbetare inom enheten badanläggningar. I arbetet ingår alla förekommande arbetsuppgifter som badbevakning, simundervisning, gruppverksamhet, lokalvård och reception/kassatjänst

Kvalifikationer

Du är simkunnig och uppfyller kunskapskraven motsvarande Guldbojen. Du är utbildad simlärare och/eller badvakt och har helst minst 1 års erfarenhet. Som anställd arbetar du främst med att se till att våra verksamheter lever upp till de förväntningar våra badgäster har samt till de fastställda målen verksamheten arbetar för. Du som person har en hög servicenivå och tycker det är roligt att arbeta med människor, stora som små. Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du är noggrann och gillar att arbeta oregelbundna tider. Tidigare erfarenhet av att leda vattengympa samt simundervisning för barn med särskilt stöd ses som meriterande.


Arbetsplatsbeskrivning

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till ”Västkustens kreativa mittpunkt”. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Inom Kultur- och fritidsförvaltningen har vi bl.a. ansvar för våra bad- och simanläggningar i Varberg och Veddige. På sommaren öppnar vi även upp Simstadion, vår fantastiska badanläggning som består av bl.a. hopptorn och en 50 metersbassäng med uppvärmt havsvatten. Nu söker vi simlärare och badvakter till sommaren 2018 Välkommen med din ansökan!


Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-30

Referensnummer: A751852


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltidalternativt deltid

Tillträde:


Upplysningar

Olof Johansson,

Telefon: 070-532 90 10


Fackliga kontaktpersoner

Anne Sjölund Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter