Sök

Sommarvikariat Varbergs Omsorg


Arbetsuppgifter

Du som har stort hjärta skulle passa att arbeta hos oss i sommar. Vi har massa saker som vi behöver hjälp med. Du har möjlighet att arbete inom någon av följande verksamheter: - Äldreomsorgen - Funktionshinder - Socialpsykiatri - Nyanlända

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi tycker att det är bra om du har utbildning eller erfarenhet inom området, men personlig lämplighet är också av stor betydelse. För att arbeta inom vissa verksamheter krävs körkort.


Arbetsplatsbeskrivning

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har mängder av olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-31

Referensnummer: Sommarvik 2018


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid / deltid

Tillträde:


Upplysningar

Åsa Johnsson, Enhetschef

Telefon: 076-6075595


Marie Johansson, Administrativ handläggare

Telefon: 0340-888 53


Bemanningsenheten,

Telefon: 0340-883 72


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter