varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förskollärare, Håstens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Håstens förskola är en förskola för alla. I vår utbildning är kommunikation, tillit och lek ständigt i fokus och alla ska uppleva våra ledord - trygghet, glädje, och förståelse. Tillsammans med barnen skapar vi miljöer som genomsyras av lek, lärande och utforskande. Barnens intresse, nyfikenhet och behov har stor betydelse när vi planerar och genomför undervisning i utbildningen. Med nya lokaler inomhus och ny utomhusmiljö är ambitionen att arbeta mycket med att förändra och iscensätta olika pedagogiska miljöer som utmanar, utvecklar och lockar till lek och lärande Hos oss tar vi vara på varandras kompetenser och våra ledord Trygghet, Glädje och Förståelse har stor betydelse i vår verksamhet för både barn och vuxna. Vi ställer därför stora krav på samarbete, nytänkande och engagemang.


Arbetsuppgifter

Vi arbetar för barnens bästa genom att lyssna, utmana och möta varje barn utifrån deras förutsättningar. Vi är medupptäckare i lek och lärande. Du kommer att arbeta som förskollärare tillsammans med både förskollärare och barnskötare. För oss är det viktigt att du har ett kreativt, prestigelöst och flexibelt förhållningssätt i den undervisning som bedrivs i utbildningen. Du behöver vara nyfiken, se möjligheter och vara väl förankrad i ditt uppdrag som förskollärare. Vi arbetar med undervisning i vårt systematiska kvalitetsarbete där vi planerar och följer hur vi ger förutsättningar till barns lärande och i enlighet med vår läroplan. Vi dokumenterar barns lärprocesser och analyser för att se hur vi uppfyller målen allt för att utveckla, förändra och förbättra.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-04-27

Referensnummer: A1021423


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-08-06

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Anna Lena Åkerström, Rektor förskola

Telefon: 0767-89 69 42


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter