Sök

Lärare till Introduktionsprogrammen, Peder Skrivares skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Introduktionsprogrammens (IM) uppdrag är att på olika sätt förbereda eleverna för fortsatta studier eller för arbetslivet. Vi ska stötta eleverna i deras personliga utveckling genom en planering med aktiviteter som stöttar detta utifrån individuella behov. Studerande på IM läser ämnen på grundskolenivå och ev i kombination med praktik eller andra aktiviteter. Du kommer att vara mentor och planerar, genomför, följer upp och utvärderar tillsamman med eleven den individuella studieplanen. Du kommer att samarbeta med övriga lärare, elevhälsoteam och övrig personal på enheten för att planera och genomföra bästa möjliga skolgång för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred ämneskompetens i grundskoleämnen. Gärna att du har erfarenhet av arbete på IM. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. För anställning krävs godkänt utdrag ut belastningsregistret för arbete i skola. Vi rekommenderar att du söker detta snarast eftersom handläggningstiden kan vara lång. Du gör detta på polismyndigheten.se


Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-31

Referensnummer: A909347


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid80%

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Anne Eriksoo, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel:


Lärarnas Riksförbund Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter