Sök

Barnskötare,Pool för förskolorna i Veddige, Derome och Kungsäter


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som poolare på förskolorna i Veddige, Derome och Kungsäter. Du kommer inte att tillhöra en viss avdelning utan du kommer vara där behovet är som störst, vilket kan innebära att du är på olika avdelningar och olika förskolor olika dagar, men det kan också innebära att du är på en och samma avdelning under en vecka. En del i tjänsten är arbete som kvalitetsavlösare, vilket innebär att täcka upp när den ordinarie personalen har planeringstid. Detta innebär att vissa arbetstider kommer fara fasta och återkommande men flera arbetstider kan variera och du behöver vara flexibel och villig att ändra din arbetstid med relativt kort varsel.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du som arbetar hos oss har ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor - det är något vi värderar högt. Vi lägger stor vikt vid att alltid skapa bästa möjliga möte för lärande och vi har ett tillåtande klimat. Vi är aktiva och medvetna pedagoger som finns nära barnen i verksamheten för att utmana, stötta och inspirera dem, och det är viktigt för oss att även du jobbar på liknande vis. Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet. Barnskötare avsedd för pedagogisk verksamhet i förskola. Du är en flexibel barnskötare som kan bidra till ett gott förhållningssätt - alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 70% men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16:e vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 70% betalas ut i lön. Tillgång till bil är ett krav då förflyttning mellan förskolorna samma dag kan förekomma. Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-24

Referensnummer: A908444


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning om 70% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Linda Ryttare, Rektor

Telefon: 072-961 02 90


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter