Sök

Fritidspedagog/förskollärare, Furubergsskolan


Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår det att vara resurs för elev i årskurs 3 och att leda aktiviteter på Smaragdens fritidshem för årskurs 1-5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fritidpedagogexamen eller är legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är positiv, flexibel och lösningsinriktad. Du har god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter. Du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat, där inriktningen i arbetet präglas av lust att lära. Goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor är väsentligt för dig. Du vill jobba i team. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Arbetsplatsbeskrivning

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-11

Referensnummer: A748895


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

Arbetstid: Deltid80%

Tillträde:


Upplysningar

Anna Hedström, rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas riksförbund Tel: 0340-887 25


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter