Sök

Nätverkstekniker 2nd line


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? IT-avdelningen är en intäktsfinansierad del av Serviceförvaltningen, som säljer tjänster till kommunens alla förvaltningar. IT-avdelningen ansvarar för strategiska tjänster för digital utveckling, för förvaltning och beställarkompetens av digitala tjänster och för drift av kommunens IT-miljö. IT-avdelningen söker nätverkstekniker för tillsvidare anställning


Arbetsuppgifter

Du ingår i en enhet som har till uppgift att ansvara för support samt drift och underhåll av kommunens digitala tjänster. Kommunikationsgruppen ansvarar för kommunens trådbundna och trådlösa nät samt kablage. Du kommer arbeta med andra linjens ärendehantering och vara mycket ute i våra verksamheter, hantera switchar och accesspunkter samt göra beställningar till underleverantör. Vi lägger även stor vikt vid dokumentation av vår miljö. Vår nätverksmiljö ligger i framkant av tekniken och finns i alla våra kommunala verksamheter vilket utgör ca 300 hus. Du kommer få en roll där du har möjlighet att utvecklas på vår avdelning.

Kvalifikationer

Som nätverkstekniker i Varbergs kommun förväntas du vara engagerad och bidra till avdelningens utveckling. Vi söker dig som har minst en eftergymnasial utbildning inom data/nätverk och ett stort intresse för nätverk. Vi ställer höga krav på vår kundkontakt och vi arbetar processinriktat enligt ITIL. Du är noggrann och strukturerad och har mycket god samarbetsförmåga. Rollen kräver att du är lösningsorienterad men samtidigt har en förmåga till helhetssyn. Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter framåt mot uppställda mål.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Serviceförvaltningen strävar efter mångfald som kan berika vår verksamhet. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund, kunskap och erfarenheter. Ur jämställdhetssynpunkt vänder vi oss särskilt till kvinnliga sökande. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-21

Referensnummer: A928692


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100 %

Tillträde: Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Rosita Ahlstedt, Enhetschef IT

Telefon: 070-855 81 86


Fackliga kontaktpersoner

Vision exp. Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter