Sök

Elevassistent, Väröbackaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Väröbackaskolan är en liten men växande skola. Skolan ligger i det lilla samhälle Väröbacka med böljande sädesfält omkring sig. Det är på bekvämt pendlingsavstånd från både Kungsbacka och Varberg. Det är en skola med kunnig personal, fina elever och ett gott samarbete med vårdnadshavarna. På skolan finns en stor gemenskap och trivsel både bland personal och elever. Skolan har drygt 330 elever och har varit en F-3, 7-9 skola med två fritidshems avdelningar från och med höstterminen 2019 behåller vi våra 4: or och påbörjar utbyggnaden av vårt mellanstadium. Vi har en ny rektor sedan årsskiftet och är i ett uppstartsläge med vår nya verksamhetsplan och visionsarbete.


Arbetsuppgifter

Vi söker en flexibel person med en god känsla för ordning och service. Du kommer arbeta som stöd för elever med behov av särskilt stöd i skolans hela spann F-9 . Du kommer även arbeta med att ansvara för att IKT utrustningen för elever och pedagoger fungerar. Du kommer att ha många olika uppgifter att ansvara för.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, meriterande är utbildning från barn- och fritidsprogrammet, med intresse för teknik och service. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-05

Referensnummer: A929020


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Ylva Erixon, Rektor

Telefon:


Kaisa Sundholm, Rektor

Telefon: 072-151 73 04


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter