Sök

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast


Arbetsuppgifter

I uppdraget som fysioterapeut/sjukgymnast ingår att stärka patientens möjlighet till ett självständigt liv, dels genom direkta sjukgymnastiska insatser, dels genom att handleda omvårdnadspersonal i ett habiliterande och rehabiliterande synsätt. Du kommer, i huvudsak, att ansvara för ett avgränsat område, men förväntas vara en del i gruppen. Fysioterapeuter/sjukgymnaster som täcker för och avlastar varandra, vid behov. Du förväntas också att vara delaktig i och bidra till verksamhetsutveckling.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande för sökt tjänst är om du har erfarenhet inom arbetsområdet, äldreomsorg i kommunal verksamhet som är riktat mot ordinärt och särskilt boende. Erfarenhet inom områdena förflyttning och sittande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs. B – körkort, erfordras. Datavana krävs. Flerårig yrkeserfarenhet inom kommunal verksamhet som leg fysioterapeut/sjukgymnast. Det är av stor vikt att du är trygg i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du är en lagspelare som ger energi och kreativitet i patient och utvecklingsarbetet och bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt vid personlig lämplighet


Arbetsplatsbeskrivning

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa. Fysioterapeut/Sjukgymnasttjänsten har sin placering inom Socialförvaltningen i Varbergs kommun. Socialförvaltningen ansvarar, huvudsakligen, för stöd och service till äldre och funktionshindrade.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-18

Referensnummer: A728820


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Henrik Widarsson, Enhetschef sjukgymnaster, arbetsterapeuter

Telefon: 070-276 61 02


Fackliga kontaktpersoner

Birgitta Nodlycke Tel: 0340-69 76 06


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter