varningsikon

2020-08-03 07.52

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Ekonomibiträde Vidhögeskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi söker nu ett ekonomibiträde till Vidhögeskolans kök.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a; Tillagning av måltider Egenkontroll för kök Servering och disk Lokalvård Hantera och köra städmaskiner Servicetänk med kunder och personal i fokus

Kvalifikationer

- Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. -Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms tillräcklig av arbetsgivare. -Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. -Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. -Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. -Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. - B Körkort är ett krav.


Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-07-14

Referensnummer: A964573


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: Deltid87,5%

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Sandra Eriksson, Enhetschef

Telefon: 0723-562719


Carina Hansson, Administratör person/lön

Telefon: 0340-697178


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter