Sök

Förskollärare, Ramlyckans förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Ramlyckans förskola är en mindre förskola som ligger nära både stad och skog. Personalen arbetar med aktionsforskning som ett systematiskt kvalitetsarbete. Tecken som stöd används naturligt i verksamheten.


Arbetsuppgifter

Vara en medforskande och positiv förebild i det dagliga arbetet med barn, kollegor och vårdnadshavare. Medverka i de olika arbetsuppgifterna som följer med yrket och vara pigg på förändringar och utmaningar. Förankra yrkesrollen på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Implementera den nya läroplanen på ett naturligt sätt.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-27

Referensnummer: A906247


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80%-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Linda Sjöwall, Förskolechef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-517378


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter