Sök

Administratör


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Som administratör hos oss kommer du att ingå i avdelningens centrala stödenhet som består av sex medarbetare. Vi servar hela Varbergs omsorg med administration och it-systemstöd, där vi bistår såväl chefer som övriga medarbetare med stöd, rådgivning, utbildning samt visst utredningsarbete efter de behov och önskemål som för närvarande finns. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en processinriktad organisation som arbetar utifrån ständiga förbättringar, vilket innebär att vi alla ansvarar för att löpande följa upp och vidareutveckla verksamheten. I din roll som administratör hos oss kommer du i fösta hand att stödja våra enhetschefer inom LSS, äldre, vuxen och familj med allmänna administrativa uppgifter så som anställningsavtal, lönehantering, fakturahantering, kontering, sjuk- och friskanmälningar, schemahantering och liknande. I en organisation i ständig förändring kan arbetsuppgifterna komma att förändras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom administration och/eller service eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser goda kunskaper i förvaltningens interna system, så som Personec, Time Care, Procapita, Proceedo, Meddix, Lapscare, Lifecare samt kommunens ekonomisystem som meriterande. Pågående finns ett arbete i central schemaplanering där det finns krav på mycket goda kunskaper och erfarenheter i Multi Acess och schedulering. Du ska ha förmåga till att analysera och redovisa scheman från systemet TimeCare. Arbetet kräver att du är noggrann, stresstålig och att du har förmåga att själv upparbeta struktur i arbetet. Att du har kundfokus i ditt arbete ser vi som en självklarhet. Du trivs i servicerollen och du är duktig på att hantera alla sorters människor, med olika förväntningar och olika behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet från verksamhets området är meriterande.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-28

Referensnummer: Varbergs Omsorg 50/19


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar.

Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Upplysningar

Andreas Svensson, Enhetschef

Telefon: 0340-88144, 070-203 76 20


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 072-3580390


Kommunals exp Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter