Sök

Styr- och reglertekniker till fastighetsavdelningen


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - Vara avdelningens sakkunnige och kontaktperson inom styr och regler. - Tillsammans med enhetens övriga teknikgrenar göra både enklare och mer djupgående felsökningar samt genomföra felavhjälpande åtgärder. - Aktivt arbeta med och säkerställa att vår styrstandard efterföljs i våra system. - Vara driftenhetens stöd och support inom ansvarsområdet. - Utföra enklare programmeringar. - Arbeta med ständiga förbättringar i våra anläggningar och dess styrsystem så att en maximal funktion uppnås med särskild hänsyn tagen till energioptimering. - Arbeta i nära samarbete med fastighetsavdelningens projektledare, förvaltare och driftpersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har: - Mycket goda kunskaper och erfarenhet kring styr- och reglerteknik. - Goda kunskaper i arbete med överordnade styrsystem. - God datorvana med erfarenhet att arbeta i Windowsmiljö och Officepaketet. - God analytisk förmåga och ett strukturerat arbetssätt. - Lämplig utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom området. - Vana av mycket kontakter med kunder och entreprenörer vilket medför att hög social kompetens krävs. - En utvecklingsinriktad och lyhörd inställning. - Kunskap om injustering av luft och värmesystem är meriterande. B körkort är ett krav.


Arbetsplatsbeskrivning

• Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 61 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Intäktfinansieringen styrs av antagna regelverk för respektive avdelning. Vi är ca 400 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Vill du arbeta med Varbergs kommuns fastigheters livsgivande funktioner, allt ifrån energi och värme till vatten och luft? Då kan vi erbjuda dig en utmanande och stimulerande arbetsplats med många omväxlade och fria arbetsuppgifter. Hos oss får du möjlighet att utveckla dig själv i rollen som Styrtekniker. Du kommer att vara en viktig resurs i vårt arbete med att säkerställa en god funktion i våra fastigheter. Du kommer också ha en stor roll i vårt aktiva arbete med att finna goda energibesparingsåtgärder. Låter detta spännande? Då kanske du är rätt person för oss. Fastighetsavdelningen söker nu en rutinerad Styrtekniker!


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Arbetsgivaren prioriterar mångfald vid likvärdiga kvalifikationer.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-04-08

Referensnummer: A762171


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Stefan Lysén, Enhetschef Fastighetsavdelningen

Telefon: 0340-889 56


Fackliga kontaktpersoner

Johan Vendelstrand Tel:


Vision exp. Tel: 072-358 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter