Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Sibbarp skola och Spannarp skola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Sibbarps- och Spannarpskolor söker dig som vill arbeta på två mindre F-5 och F-3 skola med ca 45 elever. Skolorna är belägen i ett naturskönt område och ingår som en del i ett större upptagningsområde med Bosgårdsskolan. Du har ett nära samarbete med kollegor från den stora skolan och mellan skolorna, där ni varje vecka träffas i ämnesgrupper med syfte att utveckla undervisningen utifrån variationsteoretiska principer. Skolan ligger i lantlig miljö med närhet till äventyrsskogen som den lokala skolstyrelsen tillsammans med barn och skolans pedagoger skapat som en del i arbetet med en utvecklande och tillgänglig utomhusmiljö.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad att arbeta på en mindre skola. I ditt pedagogiska ledarskap i klassrummet har du förmåga att strukturera ditt arbete, är lyhörd för elevers kunskapsutveckling och behov av stöd, samt ser vikten av att arbeta kollaborativt för gemensamma mål och visioner i skolans utvecklings- och förbättringsarbete. Tillsammans med elever, vårdnadshavare, lärare och rektorer arbetar du för att möta varje elev i sin progression. Du prövar, omprövar och reflekterar kring din undervisning utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i engelska, svenska, SO, bild och idrott gärna med några års erfarenhet av att arbete med åldersblandad undervisning. Du kommer att arbeta i ett lite arbetslag där vikten av samarbete är hög. Här kommer du ha ansvar för klasserna 1-2 och 3-5 men även ansvara för vissa arbetsområden på skolan. Meriterande med utbildning inom NPF och erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med elever med NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-30

Referensnummer: A907443


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Birgitta Therén, Rektor

Telefon: 0722333621


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter