Sök

Kock, Bumerangens förskola


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: Frukost, lunch och mellanmåls tillredning Matlagning från grunden Specialkoster Servering –både i serveringslinje och på matvagn Diskning Städning i köket och i matsalen och serveringsytor. Egenkontroll Beställningar via dator Matsedelsplanering

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och klarar av att arbeta självständigt. Vi har alltid service i fokus och det är viktigt att leverera en riktigt bra måltidsupplevelse. Du kommer att arbeta nära våra kunder och delta aktivt i arbetat med maten och måltiden ur ett pedagogiskt perspektiv. Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost och vegetarisk matlagning Du bör ha mångårig erfarenhet HACCP utbildning Dokumenterade kunskaper i Word och Outlook. Körkort B Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.


Arbetsplatsbeskrivning

• Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: * Fastighet * Kost och städ * IT-service * Kundservice Bumerangens förskola är en nybyggd förskola med sex avdelningar och med plats för ca 120 barn. .Förskolan kommer att ha ett eget tillagningskök. I september 2012 antog kommunfullmäktige en kostpolicy, måltiderna i Varbergs kommun ska bygga på Livsmedelsverkets rekommendationer. En hållbar kostverksamhet ska verka för att kontinuerligt minska miljö-belastningen genom att till exempel källsortera, minska svinn, göra miljövänliga val av produkter och utrustning samt använda livsmedel som möjliggör en globalt hållbar utveckling. Måltidsmiljön ska vara lugn och trivsam och vara anpassad till den verksamhet som bedrivs.


Övrigt


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-26

Referensnummer: A761284


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid.

Tillträde: eller enl överenskommelse


Upplysningar

Suzanne Persson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals exp. Tel: 010-442 95 84


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter