varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sommarvikariat Varbergs Omsorg


Om arbetsplatsen

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har mängder av olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Du som har stort hjärta skulle passa att arbeta hos oss i sommar. Vi har massa saker som vi behöver hjälp med. Det finns även möjlighet för timanställning innan sommaren. Du har möjlighet att arbete inom någon av följande verksamheter: - Hemtjänst - Särskilt boende - Funktionshinder - Socialpsykiatri - Trygghetsteamet

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom området och du måste fyllt 18 år. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta inom vissa verksamheter krävs körkort. Du som fyller 18 år efter sommaren och läser Vård och Omsorgsprogrammet kan även söka sommarvikariat. Särskilda regler gäller enligt Arbetsmiljöverket.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-07-18

Referensnummer: Sommarvikariat Varbergs Omsorg


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Heltid / deltid

Antal tjänster: 50


Upplysningar

RekryteringVO,


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter