Sök

Enhetschef


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du leder och utvecklar verksamheten utifrån de behov som finns. Du ansvarar också för att följa upp kvaliteten på de tjänster vi erbjuder samt att arbeta med ständiga förbättringar av verksamhetens innehåll och arbetssätt.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning såsom programmet för social omsorg, socionom, eller annan högskoleutbildning motsvarande minst 200 högskolepoäng eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska ha förmåga att engagera och entusiasmera människor samtidigt som du behöver vara en god lyssnare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhetsområden. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattningar och ha lätt för att tänka nytt och strategiskt. Erfarenhet av arbete med äldre o särskilt boende är meriterande. Vi är en organisation som ständigt anpassar oss efter våra kunders behov och därför måste du trivas att arbeta flexibelt, självständigt och utifrån verksamhetens behov. B-körkort krävs.


Arbetsplatsbeskrivning

Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker nu enhetschef med goda chefs- och ledaregenskaper. Tjänsten är mot äldreomsorgen.


Övrigt

Varbergs kommun värdesätter de kvaliteter som en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vi ser därför sökande som bidrar till detta. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-03-21

Referensnummer: Varbergs Omsorg 17/18


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Tillträde snarast.


Upplysningar

Anne Göransson, Verksamhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Ulf Pellby Tel: 0702-678051


Suzanne Persson Tel: 0702-697182


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter