Sök

Barnskötare, Brunnsbergs förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Brunnsbergs Förskola ligger fint vid skogen vid Brunnsberg. Förskolan består av 2 avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år.


Arbetsuppgifter

Som pedagog i Brunnsbergs förskola förväntas du bidra till det pedagogiska arbetet på enheten och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Du kommer att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande och skapa en trygg och säker miljö för alla barn. Brunnsbergs förskola har fokus på hållbar utveckling och man är ute i naturen så mycket som möjligt. Lpfö-18 och skollagen våra styrdokument. Glädje och trivsel är nödvändiga ingredienser! Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår utbildning. Vi har barnen i fokus och är medforskare och medupptäckare tillsammans med dem.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kan komma ske löpande under annonseringstiden. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-10-28

Referensnummer: A910027


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidTjänsten har sysselsättningsgrad om 50 % och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Caroline Josander, Förskolechef

Telefon: 0733-299221


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Fackförbund Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter