varningsikon

2017-02-27 11.23

Vattenläckan i Tvååker

Just nu ställer en stor vattenläcka i Tvååker/Himle till problem. Bosgårdsskolan är stängd. Även Snickern förskola och Sunnanängens förskola stängs. Allmänheten rekommenderas att koka vatten. Vattenläckan har lokaliserats och nu arbetar man för att kunna begränsa antalet berörda. Information uppdateras löpande.

Läs mer

Sök

Varbergs torg

I Varberg bedrivs det en livlig och välbesökt torghandel varje onsdag och lördag året om. Torget ligger mitt i stadskärnan invid kyrkan och du har shoppingstråk, serveringar, stationen och havet inom nära räckhåll oavsett du cyklar eller promenerar.

Redan på 1600-talet bedrevs en livfull handel på torget, och även om handeln blommar som mest under sommarmånaderna så har torghandeln en självklar plats även under övrig tid på året.

På torget finns ett brett utbud av varor, till exempel frukt, grönsaker, ost, blommor, hantverk, kläder, textilier och mycket mer. Missa inte chansen att besöka en torghandel känd vida omkring för sin trevliga atmosfär och fina utbud!

Synpunkter eller felanmälan?

Synpunkter

Vi tar gärna emot dina synpunkter. Du kanske har förslag på förbättringar, kritik eller kanske vill visa din uppskattning. Vi hänvisar i första hand till Tyck om Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, för att kunna ta hand om din synpunkt på bästa sätt.

Felanmälan

Vi hänvisar till vår felanmälan för att kunna ta hand om ärendet så bra som möjligt.

ikon

Kontakta oss

Utvecklare evenemang och offentlig plats

Ulrika Åkerlind

Hamn- och gatuförvaltningen

070-923 57 64

ulrika.akerlind@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter