Sök

Förhyrda båtplatser

Båtar i Varbergs hamn

Varbergs kommun, hamn- och gatuförvaltning ansvarar för hamnverksamheten i Varbergs innerhamn samt Träslövsläges fiskehamn och har förhyrda båtplatser i båda hamnarna.

Varbergs innerhamn

Det finns totalt 199 förhyrda båtplatser i Varbergs innerhamn med en bredd av 2,5 meter till 5,3 meter. I anslutning till Varbergs innerhamn finns det en servicebyggnad med toaletter, duschar, tvättstuga samt tillgång till trådlöst nätverk. Innerhamnen har två stycken servicebryggor med en sugtömningsanläggning på den ena. Sjösättning och upptagning av båtar samt tankning hänvisas till Getteröns båtklubb.

Föreskrifter förhyrda båtplatser Varbergs innerhamnPDF (pdf, 108 kB) 

Träslövsläges hamn

I Träslövsläges fiskehamn finns det 88 förhyrda båtplatser med en bredd av 2,3 meter till 4 meter. Den södra småbåtshamnen driftas av Träslövsläges båtklubb.

Föreskrifter förhyrda båtplatser Träslövsläges hamnPDF (pdf, 106 kB) 

Kö för båtplats

Om man önskar en båtplats i någon av hamnarna ställer man sig i kö.

Du ansöker via vår självservice och kan göra en anmälan per hamn. Vid inträde i kön betalar man en anmälningsavgift 400 kronor och därefter, om man vill stå kvar i kön, tas en förnyelseavgift på 250 kr vartannat år. 

Anmälan båtplatskö, betala via bankgirolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan båtplatskö, betala med kortlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Lediga båtplatser 

Varbergs innerhamn 

Den 17 mars kommer vi att publicera vilka båtplatser som blir lediga i innerhamnen under 2017. Sökande till båtplatserna är endast de som står i kölistan och betalat sin anmälningsavgift/förnyelseavgift. Vi kommer också att skicka ut denna påminnelse via mail.

Träslövsläges innerhamn                                                            

Den 17 mars kommer vi att publicera vilka båtplatser som blir lediga i Träslövsläges fiskehamn under 2017. Sökande till båtplatserna är endast de som står i kölistan och betalat sin anmälningsavgift/förnyelseavgift. Vi kommer också att skicka ut denna påminnelse via mail.


Via e-post

hamn@varberg.se

Via post

Varbergs kommun
Hamn- och gatuförvaltningen
Avdelning hamn
Otto Torells gata 3
432 44 Varberg

ikon

Kontakta oss

Hamnassistent

Bengt-Olof Mårtensson

Hamn- och gatuförvaltningen

0340-885 28

bengt-olof.martensson@

varberg.se

ikon

Självservice & blanketter